• Keringési zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Keringési zavar Érkezett:2010-07-16 13:23:28 Jó napot kívánok! Érdeklődnék a keringési zavarok tüneteiről!Kéz és láb új fájás.Piros foltok a tenyéren a bőr alatt.Gyengeség rosszullét lehetnek e keringési zavar!Illetve nagyfokú izzadás? Köszönettel Gábor Válasz:2010-07-17 17:13:22 Kedves Gábor! a fájdalom és a bőrelváltozás lehet keringési zavar jele, de ez korántsem jelenti azt, hogy az ön esetében is ez okozná a fájdalmat és a bőrtüneteket. Javaslom a háziorvos felkeresését, mert csak vizsgálat után lehet válaszolni a kérdésére. Dr. Csuth Ágnes, rovatvezető családorvos Köszönöm válaszát! Még azt szeretném kérdezni,ezt hogy tudják kivizsgálni és komoly bajom lehet ilyen fiatalon?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalom témában

        A fájdalom miatt felmerül mozgásszervi ok is, anyagcsere probléma, a piros foltok pedig akár fertőzéstől, irritációtól, allergiától is lehetnek. A tünetek elhelyezkedése, a kórtörténet, egy fizikális vizsgálat már sokat segíthet az ok kiderítésében, de lehet alkalmazni laboratóriumi, képalkotó vizsgálatokat is, esetleg, ha arra van gyanú, allergiatesztet, stb. Az életkor nem garancia semmire, nyilván arányában kevesebb a súlyos betegség, de csak ez alapján nem mondható vélemény, hogy jelen esetben mi áll fenn.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 17., 17:41; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés