Bal kar fájdalom

Kedves Doktornő, Doktor úr! Azzal kapcsolatban szeretném kérni a segítségüket, hogy nagyjából 3-4 hónapja érzem az alábbiakat: bal oldalon a hátamon alkalmanként szúró fájdalom egy ponton, bal kar fájdalom, hol tompa, hol élesebb, illetve gyengébb fizikai terhelhetőség. Beteg nem voltam, talán minimálisabb megfázásos tünetek voltak. A család néhány tagja márciusban volt covidos. Januárban kaptam a 3. oltásomat COVID ellen (Pfizer) . A vérvételi leletemet csatolom, de azon elvileg minden fontosabb dolog rendben volt, kivéve a vesefunkció, ott volt nagyon minimális eltérés. A szívemen van minimális folyadékgyülem, de azzal kapcsolatban már elindult a kivizsgálás kardiológiai szakorvossal. Szeretném kérdezni, hogy mitől lehet ez a fájdalom, illetve milyen szakterületen lenne szükséges ezt megmutatni és milyen vizsgálatot célszerű elvégezni? Reumatológia? Előre is köszönöm válaszukat!

Dr. Molnár Dóra válasza Fájdalom témában

Kedves Kérdező!

Az leírt panaszok mozgásszervi eredetűek is lehetnek, reumatológiai szakrendelés felkérése javasolt.

Jobbulást kívánok!

Üdvözlettel: dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2022. július 09., 09:24 ;Megválaszolva: 2022. július 20., 22:11
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasi szúrás
Tisztelt Doktornő! Szeretnék érdeklődni, hogy mely betegségek okozhatnak mellkasi szúró fájdalmat. A szúrás a bal alsó bordaív körül szokott...
Mellkasi fájdalom
Üdv! Kb 5-6 éve kezdődött a mellkasi fájdalmam, ami az idők során változott, de nem rosszabbodott. Furcsa szorító vagy szúró érzés a mellkasom...
MÁR TÖBB HETE MINDENNAP FÁJ A...
Tisztelt doktor úr/nő! 16 éves vagyok és már félek a szívbetegségtől, segítsen kérem! Már elég régóta mindennap fáj a szívem többször...
Angia Pectoris?
Jónapot kívánok! Kb fél éve volt olyan hogy nyomott a mellkasom, légszomjam volt, halálfélelmem, meg hasonlók, szívinfarktus tünete. Elmentem...
Ritmuszavar