• Izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! A problémám az, hogy rettenetesen izzadok, érzelmileg súlyozott helyzetekben szinte már nevetségesen. De egész nap izzadok igazából, és azt gondoltam, hogy nyilván pszichés alapon megy, frusztrációk hatására. Azonban ma láttam egy műsort, amiben egy doktornő mondta, hogy ez hanem is teljesen megszüntethető, de visszaszorítható, csak rá kell jönni, hogy mi áll a háttérben. Hideg verítékről van szó, ugyanis közben hidegek a végtagjaim és sokszor fázom is közben. Ilyen esetben, mégis hova kellene forduljak? Pszichológus, vagy bőrgyógyász? Izzadásgátló dezodorokat használok, amitől nincs kellemetlen szaga az izzadságomnak, de ugyanúgy izzadok, és borzasztóan zavar.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező! Valóban lehet pár belgyógyászati betegség a hátérben, de leggyakrabban alkati dolog és a pszichés stressz fokozza. Első lépésként keresse meg háziorvosát, aki rutin vizsgálatot, labort tud végezni. Amennyiben egyéb gyanú van pajzsmirigy funkciós labort is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 23., 11:45; Megválaszolva: 2010. június 24., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: