• Lábfájdalom, láz, lázgörcs, vérképfelborulás, lépnagyobbodás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Uram és Hölgyem! Egyszer már írtam önöknek, de azt a választ kaptam, hogy nem lehet elolvasni a képeken levő adatokat. Elnézést a kellemetlenségért megpróbálom csatolni az összes képet. A baj, hogy nekem 6db képem van és egyszerre csak egyet lehet feltölteni, remélem nem lessz gond hogy 6 szor küldöm el a kérdést?! Köszönöm a segítséget! Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz (önökhöz), hogy kb 1 hónapja elkezdett fájni a bal combom felső negyede, amire fájdalomcsillapítót Algopirint és Flector port ajánlott az ügyeletes doktor. A fájdalmam ezután sem szűnt. Egy hét múlva elmentem a háziorvoshoz, mert a fájdalom a lábamban olyan nagyságrendű lett, hogy nem tudtam aludni tőle és a lázamat is felvitte. A házi orvosom felírt egy erősebb fájdalomcsillapítót (Aflamin Rapid, Mydeton) ami egy darabig enyhítette a lábfájásomat, de nem volt tünetmentes. Visszamentem a háziorvoshoz, 39.5 fokos lázzal 2 nap múlva, és kért egy teljes vizelet és vérkép eredményt (lásd: mellékelt képen), amit délutánra meg is sürgetett és még az nap be kellett feküdnöm a belgyógyászatra. (A mellékkelt képen a kórház eredményei láthatók) A befekvésem másnapján lázgörcsöm lett, amire Algopirin és Demalgon injekciót kaptam. A fájdalom a lábamba még itt se szűnt meg ráadásul a térdem be is vizesedett. Röntgen és Ultrahang kivizsgálások nem mutattak semmit csak lépnagyobbodást. Először gyulladáscsökkentő injekcióval kezeltek, aminek nem volt semmilyen hatása. Utána áttértek gyógyszeres kezelésre, amitől egy párnapra megszűnt a lázam és hazaengedtek. Egy párnapja elkezdődött ugyan az a tünet amivel a kórházba kerültem, lábfájás és magas láz naponta 2x is. Voltam urulógiai vizsgálaton ahol semmit nem diagnosztizáltak, csak arra céloztak, hogy húgyúti infekcióm volt. Az első kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja a magas folyamatos láz-t, és a comb fájdalmat, térd vizesedést. (hajlamos vagyok hírtelen nagy lázra) Milyen vizsgálatokat kellene elvégeztetnem, hogy kiderüljön mi bajom, mert eddig még senki nem mondott semmi konkrétat, miért is voltam beteg. Tisztelettel: Kecskés László

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves László!

        Az egyszerűség kedvéért az azonos tartalmú kérdéseket, melyeket a képfeltöltés miatt küldött el többször, kitörlöm.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-15 15:21:27; Megválaszolva: 2010. május 15., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés