• Tömegnövelő?

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt doktor úr/doktor nő!

        17 éves, 177 cm magas, 65 kilós fiú vagyok. Bő fél éve foglalkozom komolyabban a testépítéssel és szeretnék szedni egy egyszerűbb tömegnövelőt. http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4? id=6575  Erről a termékről lenne szó és az a kérdésem, hogy lehet-e ettől bármi bajom? Nincs semmilyen betegségem és az edzéstervem és az étrendem rendben van, ez csak a plusz kalóriák miatt kellene. Válaszát előre is köszönöm!

                                                       Tisztelettel:

                                                                                      Levente

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Levente!

        Az adott termékben a leírás alapján úgy tűnik, hogy nagy mennyiségben vannak jelen egyszerű cukrok, ez nem túl egészséges. A fehérjét és az összetett szénhidrátokat kellene nagyobb mennyiségben fogyasztani.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-16 13:31:13; Megválaszolva: 2010. március 16., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: