• kedves Doktornő, megvolt a vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktornő!

        elöször is köszönöm a választ...felkerestem az orvosomat, elmentem egy ekgra, és egy eléga lapos röntgen vizsgálatra, mindkettőnek meglett az eredménye, ekg nál 140/100 vérnyomásomon kivűl nem láttak semmi hibát, a röntgennél pedig szintén minden rendben volt...elmegyek vissza a gerincsérvem miatt egy felülvizsgálatra is majd, de aza a derekamban van ezért nem hiszem hogy ezzel lenne összefüggésben:(nem tudom hobva menjek tovább.mert hálistennek ma nem volt semmi gon(mátol fogyókúrázom)de azért nem is szeretném hogy legyen, mindenesetre Én jó egészséget kívánok Önnek tiszetelettel Tünde

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Tünde! Köszönöm a visszajelzést! A háti gerinc is okozhat panaszokat, ill. akár bordaközi izom görcse is állhatott a háttérben, de a stressz következtében is jelentkezhetett a fájdalom. Remélhetőleg ahogy jött, úgy el is múlik. Mindenesetre az már jó, ha az EKG-n és a rtg.-en nem volt eltérés (azért ha ismétlődik a panasz, még egy terheléses EKG szóba jön). Önnek is jó egészséget, és kitartást a fogyózáshoz!


        Dr. Bene Orsolya
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Mészáros Lajos
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 11:00:06; Megválaszolva: 2010. március 03., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: