• Mitől fáj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A fejem, mindennap fáj, hol erősebben, hol gyengébben.a melkasom, rendszertelen szúro hasogato fajassal, 8-10masodpercig tart.a lágyekomnal független a menszesztöl, havi 2-3alkalommal 4-5masodperces szuro hasogato fajdalmaim vannak.

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszai alapján számos ok felmerül (belgyógyászati, mozgásszervi, urológiai, stb.), nem illeszthető bele egy szindrómába, ezért még lehetséges diagnózist sem lehet mondani, az is elképzelhető, hogy panaszai teljesen függetlenek egymástól. Az első lépés egy rutin fizikális vizsgálat és laborvizsgálat, hasi ultrahang, mellkas röntgen, ezek ismerete fontos ahhoz, hogy el lehessen indulni valamilyen irányba.Keresse fel háziorvosát!


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás

        Kérdés: 2010-02-10 10:57:17; Megválaszolva: 2010. február 10., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: