• Pillanatnyi eszméletvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr 13 hetes terhes vagyok és 2 napja történt, hogy vásárlás közben egy pár másodpercre elveszitettem az eszméletemet és összecsuklottam. Mikor magamhoz tértem, már egy széken ültem és azota is töbször visszatérő fejfájásom van. Kérdésem az lenne, hogy ez problémára utal, szükséges orvoshoz fordulni? Elöre is köszönöm válaszát! Imola

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Kedves Imola!

        Igen, érdemes háziorvosának és nőgyógyászának is megemlíteni a panaszt. Okozhatta egyszerű vérnyomásesés, de egyéb ok sem zárható ki, készüljön egy kivizsgálás.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-06 13:17:25; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: