A vastagbél fekély beteg emelhet nehezebb súly vagy nem?

Szép napot kívánok! Vastagbél fekélyt diagnisztizáltak nálam.Szedem a felírt gyógyszereket (Salofalk granulátlum napi 1,Salofalk kúp 1,Klion 250mg napi 2x2 szem,és cifrán napi 1 szem,de ez már elfogyott) .Szépen javulok.Az lenne a kérdésem hogy milyen súlyt javasolt emelni,cipekedni.Mennyire megterhelő a beleknek.A választ előre is köszönőm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza colitis ulcerosa témában

A mindennapi terhelés nem probléma, az extrém emelgetés természetesen kerülendő, de nem speciálisan a béálgyulladás, hanem inkább az általános betegségtünetek miatt.

Kérdés: 2019. október 29., 07:42; Megválaszolva: 2019. október 29., 08:09
Kérdések és válaszok: Egyéb
Tüdő Ct Eredmény
Vèrkèpem elemzese
PostCovid véreredmény eltérés
Gyomorpanaszok
Oltás utáni COVID ("családi...