• A vastagbél fekély beteg emelhet nehezebb súly vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szép napot kívánok!Vastagbél fekélyt diagnisztizáltak nálam.Szedem a felírt gyógyszereket(Salofalk granulátlum napi 1,Salofalk kúp 1,Klion 250mg napi 2x2 szem,és cifrán napi 1 szem,de ez már elfogyott).Szépen javulok.Az lenne a kérdésem hogy milyen súlyt javasolt emelni,cipekedni.Mennyire megterhelő a beleknek.A választ előre is köszönőm.

        Dr. Plósz János válasza a colitis ulcerosa témában

        A mindennapi terhelés nem probléma, az extrém emelgetés természetesen kerülendő, de nem speciálisan a béálgyulladás, hanem inkább az általános betegségtünetek miatt.


        Kérdés: 2019. október 29., 07:42; Megválaszolva: 2019. október 29., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: