• HPV tipizálás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! LSIL/HPV citológia miatt HPV tipizálásra került Nálam sor. A vizsgálat előtt egy nappal megjött a menstruációm, de az orvos így is levette a mintát. Az eredmény negatív az összes vizsgált genotípusra. Lehet ez egy álnegatív eredmény vagy a labor szólt volna, hogy értékelhetetlen a minta? Köszönettel: BI

        Dr. Pétervári László válasza a Egyéb témában

        Nem álnegatív a minta.A HPV tipizálás megfelelő protokoll szerint történik. A mintából nem tudtak volna kellő biztonsággal eredményt közölni,akkor azt közölték jelezték volna.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 01., 11:09; Megválaszolva: 2019. június 02., 20:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: