• Gyermek válalás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Párommal gyermek vállaláson gondolkozunk ő 10 ével fiatalabb. A gond az hogy nekem apai ágon öröklődő szferocitózisom van (lép eltávolítva). A páromnak pedig 5 éve derült ki hogy Raynaud szindrómás nagy valószínűséggel. A vércsoportunk teljesen egyforma AB RH+. Ön szerint érdemes gyermek vállaláson gondolkoznunk? Köszönetel: Lőrinc

        Dr. Tekse István válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Lőrinc! Genetikussal történő konzultációt javasolnék, itt tudnak objektív ( akár százalékos ) valószínűségeket kapni az öröklődésre való tekintettel. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2015. december 27., 19:37; Megválaszolva: 2015. december 31., 19:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: