Gyermek válalás

Tisztelt Doktor úr! Párommal gyermek vállaláson gondolkozunk ő 10 ével fiatalabb. A gond az hogy nekem apai ágon öröklődő szferocitózisom van (lép eltávolítva) . A páromnak pedig 5 éve derült ki hogy Raynaud szindrómás nagy valószínűséggel. A vércsoportunk teljesen egyforma AB RH+. Ön szerint érdemes gyermek vállaláson gondolkoznunk? Köszönetel: Lőrinc

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyermekvállalás témában

Kedves Lőrinc!

Genetikussal történő konzultációt javasolnék, itt tudnak objektív (akár százalékos ) valószínűségeket kapni az öröklődésre való tekintettel.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. december 27., 19:37; Megválaszolva: 2015. december 31., 19:31
Kérdések és válaszok: Egyéb
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom