Fogamzásgátlás

Tisztelt Doktorúr! A következő kérdéssel fordulnék önhöz: Régóta szedek Lindynette 20 fogamzásgátló tablettát. A múlthónapban erős hasmenésem volt, ekkor kiegészítőként óvszerrel védekeztünk is.Ezután megvolt a szünet. Szombaton vettem be az 1-ső gyógyszeret, vasárnap együtt voltunk a párommal, Viszont ma reggel vettem észre, hogy a vasárnap estit elfelejtettem bevenni kb 8 óra telt el. Reggel gyorsan bevettem. A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e esetleg, hogy terhes lettem? Illetve, hogy mikor csináljak terhességi tesztet? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A terhesség nem valószínű, azonban a terhességi vizelet teszt elvégzése a biztonság miatt tanácsos.

Ha a tabletta bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következő tablettát vegye be a szokott időben.Ekkor a védettség nem szakad meg.

Kérdés: 2015. augusztus 17., 09:28; Megválaszolva: 2015. augusztus 17., 18:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Lehet baja?
Császármetszés utáni menzesz
vizes folyás
Ez mit jelezhet? Terhesség...
A ciklus és a lencse