Norcolut után

Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 15 év után, egy éve abbahagytam a novinette fogamzásgátló szedését, mert babát szeretnénk a párommal. Onnantól kb negyed évente jelentkezett csak 2-3 napig tartó menstruáció. Pár hete voltam nőgyógyásznál, aki ultrahanggal megállapította, hogy nincs peteérésem. Hormonvizsgálatra is küldött aminek az eredményei tökéletesek lettek, ezért Norcolutot és costilbegitet írt fel nekem a doktornő. 10 napig (2x1) szedtem a norculutot. 10 nap telt el az utolsó szem bevételétől és nem történt semmi, nem jött meg a menstruációm.És mivel a costilbegitet a menses 5. napjától írta elő a doktornő, így azt nem tudtam elkezdeni szedni. Ön mit javasol, hogyan tovább, mert már nagyon szeretnénk azt a csemetét  Köszönettel: Edina

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ekkor teljes ciklus felépítésre van szükség.Nemcsak a sárgatest hormon, hanem az ösztrogén hormon hiány is jelen van.

Ismételt szakvizsgálat és gyógyszeres kezelés szükséges.

Kérdés: 2015. április 01., 21:22; Megválaszolva: 2015. április 02., 20:16
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás