terhesség lehetséges-e

Tisztelt Dr. Pétervári László! Annyi "rémhír" terjed az interneten, hogy muszáj vagyok Öntől kérdezni, bármennyire is nyomasztó. December 13-án voltam együtt a párommal, előfordulhat, hogy némi előváladék került hüvelyembe, de még az sem biztos, de orgazmusa biztosan nem volt, hiszen az óvszer nélküli behatolás pár másodperc volt, utána nem is folytattuk a közösülést. Páromnak nem volt előtte magömlése 24 óráig, ezalatt az idő alatt többször is vizelt. Az "együttlét" óta már volt menstruációm, Január 25-én megjött, normál volt, ahogy szokott. Most is már érzem a hasam alján a feszülést, melleimen, biztosan pár nap és megjön. December 13-hoz (aktushoz) 4 hétre elvégeztem egy teszet (Január 13-án) . A teszt negatívat mutatott. Február 13-án elvégeztem egy újabbat, az is negatív lett, majd rá pár napra a harmadikat (Február 20-án) , szintén az is negatív. 2 db Gabriel teszt volt, s egy másik, annak már nem tudom a nevét. Igazából az lenne a kérdésem, hogy igaz akkor biztosan nem lehetek terhes? Azért voltam ilyen elővigyázatos, hogy ennyit teszteltem, mert egyáltalán nem szeretnék babát. Semmiféle terhességre utaló jel sincs, amiket olvastam az interneten, hogy lehetne. De mégis úgy gondoltam, hogy megkérdezem Önt, hogy végleg megnyugodjak. Na meg persze lehet olvasni, hogy valaki tesztel többet, mind negatív, de mégis.. Viszont ezt nem értem, mert a HCG hormon csak jelen van a szervezetben, s ha valaki terhes, hogy nem mutatja, minden teszt rossz? Ez számomra nagyon hihetetlen. Más azt írja, hogy egy 8 hetes terhességnél a 2. csík "kiugrik" annyira látszik. Szóval én bizonyosságot szeretnék, hogy Ön mit gondol? Várom válaszát! Előre köszönöm! Üdvözlettel, K. A.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Ha azóta rendes menstruációja volt és a terhességi tesztek sora is negatív, akkor a terhesség nagy valószínűséggel kizárható. Azonban ennek megerősítésére szakorvosi és ultrahang vizsgálat lehet a biztos megoldás.

Kérdés: 2015. február 26., 00:52; Megválaszolva: 2015. február 26., 22:48
Kérdések és válaszok: Egyéb
Laboratóriumi eredmény
Lenyeltem!
Serum Calcium
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?