Mitől alakult ez ki?

Üdvözlöm Doktor Úr! Már három éve párkapcsolatban élek. Két napja érzékeny a csikló, és a szeméremajkak, párommal előtte, és azóta sem közösültünk.Nem értem, hogy mitől alakult ez ki, nem viszket, a színe nem változott, felfázva nem voltam. Azóta van egy kevés fehér folyásom is, nem sok, de zavaró.Fogamzásgátlót szedek 2 éve. Mitől van ez? Azt szeretném még megkérdezni, hogy Ön milyen gyakorisággal ajánlja az intim zuhanyt és az intim lemosót? Várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza egyéb témában

A panasza az gyulladástól van.Ennek vizsgálatára és kezelésére kezelésére tanácsos szakorvost felkeresni.

Az intim zuhany túl gyakori használata nem tanácsos a normális hüvely élővilág károsítása miatt.Heti egy-két alkalom az megfelelő, az intim lemosó az használható napi többszöri alkalommal is.

Abban még a legtöbb nőgyógyász is egyetért, hogy jó szolgálatot tehet az irrigátor, ha hirtelen jött fertőzésről van szó. Amennyiben hétvégén jelentkeznek az égő, szúró, viszkető panaszok, kevés esélyed van rá, hogy rövid időn belül eljuss a nőgyógyászhoz. Ha a kellemetlen tüneteket szeretnéd enyhíteni, az intim zuhany alkalmas lehet erre.

De ne feledd: ezzel nem oldottál meg semmit, oki kezelésre is szükséged lesz! Arról se feledkezz meg, hogy a fertőzés elmúltával szabadulj meg a készüléktől - hiszen az esetleges későbbi használat során a rajta maradt kórokozóktól újrafertőződhetsz.

Kérdés: 2015. január 30., 00:20; Megválaszolva: 2015. január 30., 23:04
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés