roma-index értékelése

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap kaptam meg a PentaCore laborban végzett vizsgálat eredményét. Szeretném, ha segítene egyértelművé tenni a leírtakat. CA 125 meghatározása: 32 U/mL 0-35 F HE4: 60 pmol/L 0-140 F ROMA index: 21.2 % F 1 Megjegyzések: 1 alacsony kockázatú beteg (EOC) A mért eredmények azt mutatják, hogy a megadott referenciatartományon belül vannak az értékeim, mégis "alacsony kockázatú beteg vagyok! Ezt hogyan értelmezzem? Bennem van a kór, s előbb utóbb kifejlődik, vagy nyugodt lehetek. Tudnia kell, hogy a családomban édesanyámnak és nővéremnek is voltak rosszindulatú daganatai. Mell (édesanyám, nővérem) , méh (édesanyám.) Nekem 2001-ben mióma miatt távolították el a méhemet, de a két petefészket az operáló orvos meghagyta. Ez akkor jó megoldás volt? Most meg gondot okoz?! Köszönöm, ha kérdéseimre válaszol. Tisztelettel kívánok további szép napot, s köszönöm válaszát. Erzsi

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

A leírt értékek a normális tartományban vannak.Ez alapján nincs oka aggodalomra. A petefészek visszahagyása egyéb betegségek kialakulása szempontjából kedvező.

A családi terheltség miatt azonban évente tanácsos ismételt labor és szakvizsgálat.

Kérdés: 2015. január 29., 11:22; Megválaszolva: 2015. január 29., 20:44
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés