HPV szűrés során enyhe vérzés

Kedves Doktor Úr! Tegnap voltam a Klinikákon, mivel partneremről kiderült, hogy egy évvel ezelőtt HPV-t tipizáltak nála. Megijedtem, úgyhogy elmentem egy HPV-szűrésre. Semmi tünetem nincs, az orvos azt mondta "minden szép" kívül-belül, méhszájsebem sincs, viszont mintavételkor a kefével megsérthetett valamit, mert véres volt, mikor kivette. Mondani nem mondott semmit, elengedett. A fehérneműmön a nap végére igen kevés barnás folyás került, tehát tényleg vér volt és amikor este hüvelyöblítést végeztem (colpo-cleaner) enyhe maró érzést éreztem. Remélem nem csináltam bajt és a seb magától begyógyul. Kérem nyugtasson meg, mert már sok citológián, sőt még Chlamydia tesztem is volt, de ilyet még sosem tapasztaltam. Üdvözlettel, Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza egyéb témában

Ezen mintavétel alkalmával lehetséges a beavatkozás után színes folyás, vérzés is.

Ez a méhnyak gyulladása esetén gyakoribb. A hüvelyöblítéssel bajt nem csinált.

Kérdés: 2014. december 10., 12:22; Megválaszolva: 2014. december 11., 00:19
Kérdések és válaszok: Egyéb
Irányított hashajtás, gyógyszer...
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina