Menstruációs bajok lehetnek az agyhártyagyulladás következményei?

Tisztelt Doktor úr! A nyár folyamán egy kullancs csípés miatt agyhártyagyulladásom lett, s ebből kifolyólag epilepsziás rohamaim lettek, mivel a frontális lebenyemet támadta meg a vírus. Erre Neurontin gyógyszert írt fel az orvos. Ez már a második gyógyszer, mert sajnos az elsőnél mellékhatások jelentkeztek. A Neurontin viszont jól bevállt. ELLENBEN körübelül azóta, mióta szedem a gyógyszert, a menstruációmkor szörnyű görcseim vannak és borzasztóan sok vért veszítek, plusz lázam van és hányingerem, sokszor hányok is. Voltam vérvételen és minden rendben volt, a vizelet vizsgálaton is, illetve pár hete voltam ultrahangon is, és ott sem találtak elváltozást. Nem tudom mit tegyek. Ezelőtt sohasem volt semmi problémám a menzesszel, de mostanában elviselhetetlen a fájdalom és a vérzés. Remélem tud segíteni, vagy magyarázattal szolgálni, hogy miért lehet ez. Van-e összefüggés az agyhártyagyulladás és eközött. Köszönettel! K. M.

Legfrissebb cikkek a témában

    Nincs találat!

Dr. Pétervári László válasza Egyéb témában

Az alkalmazott gyógyszeres kezelés befolyásolhatja a menstruációt. A leírt tüneteket is okozhatja a készítmény.

Ezt beszélje meg kezelő orvosával.

Kérdés: 2014. december 07., 18:00; Megválaszolva: 2014. december 07., 18:37
Kérdések és válaszok: Egyéb
Kaphatok covid vakcinát? és melyik...
Folyamatos Szédülés
Várható-e javulás...
Pfizer covid vakcina
Folyamatos Szédülés