• Cukor és megfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos! Jelenleg meg vagyok fázva, és több ismerősöm óva int attól, hogy megfázva édeset egyek. Szerintem ez butaság. Ma voltam a háziorvosnál, és ő sem gondolta, hogy ez baj, sőt a méz még nagyon is jó megfázáskor. Önnek mi a véleménye? (Nincs gond a vércukrommal.) Köszönöm válaszát!

        Dr. Árki Ildikó válasza a megfázás témában

        Tisztelt Kérdező! Az ismerősök mivel indokolják álláspontjukat? Én sem gondolom, hogy káros lenne az édesség fogyasztása megfázás esetén.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. október 29., 16:35; Megválaszolva: 2013. október 30., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: