• Lehetséges még magasabbra nőnöm Super Growth kúrával?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Nagyon zavar a magasságom 168 cm vagyok és 23 éves fiatal ember. Engem eszméletlenül zavar, hogy ilyen alacsony vagyok. Hallottam már természetes magasságnövelésről. Az USA-ban fejlesztették ki ezt a kúrát. Amit számos, tudós csoport el is elfogadott és sokan nagyon dícsérik. Bemásolom az oldalt, kérem szánjon rá annyi, hogy át tanulmányozza. Az oldal címe: http://www.free-bodybuilding-yoga-weightloss.com/growtaller_hungarian.html Nagyon sok elégedett vásárló van és azt írják, hogy teljes mértékben elfogadták a forhamazását. Lehet valami bajom, tőle, ha tényleg használ és növök tőle egy 8 cm-t körülbelül? Várom mielőbbi megtisztelő válaszát. Nagyon Fontos!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a testmagasság témában

        Tudományos klinikai kipróbálásokkal a hatása nem bizonyított, ez egy növényi hatóanyagokat tartalmazó étrendkiegészítő, nem gyógyszer, mivel a pontos összetevőket nem ismerem, a mellékhatásáról nem tudok nyilatkozni.


        Kérdés: 2012. április 10., 12:02; Megválaszolva: 2012. április 12., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: