Méregtelenítés faszénnel

Transzplantált beteg vagyok. 2007- ben kaptam vesét. Sajnos keratinin szintem nagyon magas. 350-400 között van. Hallottam a faszén terápiáról. Azt szeretném kérdezni, hogy mivel immunszupresszív gyógyszert szedek (advagraf) lehet e méregtelenítenem faszénnel. Ha igen mennyi idő teljen el a gyógyszer bevétel és a faszén bevétele között. Válaszát köszönöm:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza méregtelenítés témában

Kedves Kérdező!

Ilyen fajta méregtelenítést én nem ismerek, a nyugati orvoslásban ilyet nem alkalmazunk. A drasztikus méregtelenítés önnél akár veszélyes is lehet, a módjáról a kezelőorvost kellene megkérdezni. Én inkább a kiegyensúlyozott, adalék- és vegyszermentes táplálkozást, bő folyadékfogyasztást, alkohol- és dohányzási tilalmat, a rendszerestestmozgást javaslom.

Kérdés: 2011. április 12., 11:08; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:58
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Egészséges életmód
Tisztelt Doktor/Nő/Úr! 6 hete kezdtem el egy SORBIT - máj méregtelenítést. 3 hétvégén méregtelenítettem, ami után nagyfokú levertséget...
máj méregtelenítés
Tisztelt Doktor Úr! Egynapos máj méregtelenítő kúrát szeretnék kipróbálni, viszont jelenleg vastagbélgyulladás miatt gyógyszeres kezelés alatt...
Méregtelenítés-Leiden mutáció
Tisztelt Doktornő/Úr! Leiden mutáció homozigóta lett megállapítva nálam néhány évvel ezelőtt (mélyvénás trombózist kaptam) . Általában...
Méregtelenítés
Tisztelt DoktorÚr/Nő! A méregtelenítéssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Mostanában fáradékony, ingerült vagyok. Arra gondoltam, hogy rám...
MÉREGTELENÍTÉS
Tisztelt Doktor Nő/Úr sokat olvastam hallottam a szervezet méregtelenitéséről igy belekezdtem a léböjt kúrába az első a felvezető napon csak almát...