• Méregtelenítés faszénnel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Transzplantált beteg vagyok. 2007- ben kaptam vesét. Sajnos keratinin szintem nagyon magas. 350-400 között van. Hallottam a faszén terápiáról. Azt szeretném kérdezni, hogy mivel immunszupresszív gyógyszert szedek (advagraf) lehet e méregtelenítenem faszénnel. Ha igen mennyi idő teljen el a gyógyszer bevétel és a faszén bevétele között. Válaszát köszönöm:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a méregtelenítés témában

        Kedves Kérdező! Ilyen fajta méregtelenítést én nem ismerek, a nyugati orvoslásban ilyet nem alkalmazunk. A drasztikus méregtelenítés önnél akár veszélyes is lehet, a módjáról a kezelőorvost kellene megkérdezni. Én inkább a kiegyensúlyozott, adalék- és vegyszermentes táplálkozást, bő folyadékfogyasztást, alkohol- és dohányzási tilalmat, a rendszerestestmozgást javaslom.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 12., 11:08; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: