• máj méregtelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Egynapos máj méregtelenítő kúrát szeretnék kipróbálni, viszont jelenleg vastagbélgyulladás miatt gyógyszeres kezelés alatt állok. Kérdésem, hogy belevághatok e ebbe a méregtelenítő kúrába? Köszönöm a válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a méregtelenítés témában

        Tisztelt Kérdező! A drasztikus kúra kerülendő, sokkal hasznosabb az életmód- és táplálkozási változtatás. Vezessen étkezési naplót, minden nap számolja ki a bevitt összetevőket. Csökkentse az egyszerű szénhidrát arányát. Alkalmazzon probiotikus kúrát és egyen több növényi rostot. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 08., 17:19; Megválaszolva: 2012. április 13., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: