gyógytea és gyógyszerek

Tisztelt Doktor Úr! Oddi spinchter szindrómám van, amire pár éve nitrátot írtak fel (2,6 retard reggel-délben) , amivel teljesen rendben van tartva az epe elfolyási gondom. Epehólyagom már nincs. E mellett pár éve jó indulatú daganatos elváltozást találtak a májamon, amire kezelést nem kapok, csak időnként uh-val és laborral ellenőrzik. Most az idén a járvány helyzet miatt, és egy balesetem miatt ez az ellenőrzés elmaradt, de semmilyen panaszom nincs. A kérdésem az lenne, hogy szeretnék most egy méregtelenítő tea keveréket elkezdeni inni, de nem tudom hogy a fent leírt egészségügyi helyzetben ezt javasolják-e? Ez az ukko méregtelenítő tea, amiben hibiszkusz, fodormenta, fehér árva csalán, cékla, nyírfalevél, rozmaring, mezei katáng és gyömbér van. Szeretném kikérni a véleményét abban, hogy kúra szerűen, ihatom-e ezt a teát? Köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza méregtelenítés témában

Nem látom akadályát a tea kúraszerű használatának.

Kérdés: 2020. október 11., 18:25; Megválaszolva: 2020. október 11., 18:29
Kérdések és válaszok: Egyéb
Vérhigító oltásra
Lehet COVID utóhatás?
Covid oltás után alkohol?
Hasi fájdalom
Éjszakai izzadás