Tumor marker

A tumormarker véreredmény mennyivel előtte mutatja ki aszervezetben a daganatos elváltozást? nálam tavaly csináltak október végén a belső szervekre, ami negatív lett.de 7 hónapja székelési ingerem van állandóan és nagyon félek a daganattól!

Dr. Csuth Ágnes válasza tumormarker témában

Tisztelt Kérdező!

A tumormarker a daganatok kimutatására korlátozott mértékben alkalmas, ezért szűrésre csak néhány daganat esetén alkalmazzuk. Vastagbél daganat esetén nem alkalmazzuk. Ebben az életkorba a székelési panaszok hátterében inkább életviteli és táplálkozási hibák állnak, mint daganat. Fogyasszon pro- és prebiotikumokat, igyon elég folyadékot.

Kérdés: 2010. július 22., 07:39; Megválaszolva: 2010. július 23., 12:02
Kérdések és válaszok: Egészséges élet
Laktóz és fruktóz intolerancia...
POTS - Az állapot, amire minden orvos...
Lehetséges cukorbetegség ?
Vérnyomás-problémák
Vérkép elemzése
Tisztelt Cimzett! A csatolt vérképen lévő eltérésekben kérnék segitseget/elemzest! Elorejarolag, annyit tudni kell, hogy a ferjemnek variococle...