DAGANATOM VAN?

ÜDVÖZLÖM! Szeretnék Öntől segítséget kérni. 12 éve volt egy mell műtétem akkor sajnos levették az egyik mellemet rosszindulatú daganat miatt. Eddig semmi panaszom nem volt két hónapja CA-15-3 60.0 volt most újra nézték és már 81.5. Ez most mire utal? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Katalin

Dr. Tóth Judit válasza tumormarker témában

Kedves Katalin!

Önmagában egyetlen vizsgálati eredmény alapján sem lehet diagnózist mondani. Ez az érték annyit jelez, hogy további vizsgálatok szükségesek.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológus, belgyógyász, aneszteziológus
Kérdés: 2016. január 06., 13:34; Megválaszolva: 2016. január 09., 21:36
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
tumormarker
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 2013 októberében operáltak rosszindulatú emlő daganattal. A szövettani eredményben volt egy 4mm-es in situ carcinómás...
Tumormarker
Tisztelt Doktornő/Úr! Másfél éve diagnosztizáltak mellrákkal. 2012 januárjában a daganatot eltávolították azt követően 6 kemoterápiát és 36...
Hogyan tovább emlődaganat esetén?
Mennyire gyógyítható?
Emlődaganat?