vastag bél

Tisztelt Doktor úr.2016 májusában vótam gyomor tükrözésen akkor az orvosom kért tumor markereket cea 1.0 ca 19 9 0.600 psa 0, 5 volt. A gyomor tükrözés során nem találtak semmit.2016 október elején jobb oldalt a borda alatt a köldökhöz közel el kezdett fájni a hasam eleinte amikor le hajoltam úgy éreztem mintha lenne ott valami. Fel kerestem a házi orvosom meg nyomkodta a hasam irt fel neo pampur gyógyszert de nem lett jelentős változás november elején el kezdetek bugyogni lent a beleim de ez hol nappal hol este mint ha emésztene, el kezdett görcsölni a hasam hol erősebben hol egyáltalán nem fájt van nap amikor egész nap nem győrcsöl szúr fáj de este már megint el kezdi.a székletem naponta van van amikor rendes az átlaga van amikor híg.november végén a gasztroentelógus el küldött asi uhára minden negatív. december 21-én vissza mentem és vastagbél tükrözést javasolt ami holnap lesz, mondván, hogy mind ketten meg nyugodjunk, mert mondtam félek a daganatos meg betegedésektöl. Október 17 volt labor az is negatív volt. Azt szeretném meg kérdezni, ogy a mearkereknek kelleni e mutatni daganatos meg betegedést mert félek.Fogyni nem fogytam híztam 1 kg-ot ét vágyam van.Küzdök prosztata gonddal is tavaly is fájt a hasam akkor az urológus adott anti biotikumot és el mult.Oktoberben is voltam urológusnál fel irt 2 doboz 500 mg aktilt beszedtem de nem múlt el a has fájásom.Ui.10 éve volt már vastagbél tükrözésem de az negatív volt

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza a tumormarker témában

A tumormarkerek nem alkalmasak a daganatos betegségek diagnosztizálására, de a holnapi tükrözés ki tudja zárni, hogy a vastagbélben bármilyen rosszindulatú folyamat van-e. A panaszok-tünetek sem utalnak daganatos betegségre.

Kérdés: 2017. január 04., 16:36; Megválaszolva: 2017. január 04., 17:07
Kérdések és válaszok: Egyéb
irritábilis bél szindróma
visszatérő hasmenés
Fehérvérsejtszám eltérések mire...
KÖLDÖK körüli égő érzés