carcinoma basocelluláre

kérdéses elváltozással már többször is /különböző, főleg háti területen/ megoperáltak 2006 óta. Kérdésem: a, napfényvédelmen kívül van e más preventív módszer, pl.: A, vagy más vitaminok szedése? Köszönettel várom válaszukat, tisztelettel: kiss László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza basalioma témában

Kedves Uram!

Sajnos előfordul, hogy ez a daganattípus kiújul, szerencsére áttétet extrém ritkán ad, "csak" helyileg növekszik. A teendő a fényvédelem és a rendszeres kontrollra járás, sajnos más módszert jelenleg nem tudunk, ami megelőzhetné a bajt.

Kérdés: 2012. július 04., 18:20; Megválaszolva: 2012. július 05., 17:08
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
A pet ct értelmezésében szeretnék...
Májsejtrák áttéttel
Kérdés májáttétről
Benfogamma 5 fluorouracil mellett
Műtét előtt