• Anyatej

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! Szeretném megtudni,hogy beindulhat-e még a tejem? Lassan 1 hónapos a kisbabám (1.),császárral szültem 12h vajúdás után,antibiotikumot kaptam,szopizástól még a kórházban kisebesedett a mellem,amíg vérzett nem szopiztathattam,tápszert kapott a babám. Mindennap mellre teszem,de nem jön,sírni kezd keservesen = tápszert kap. Fejem,de csak pár sárgás csepp jön. Levesek,a.m.sör,teák,mindent kipróbáltam. Szeretném szoptatni,elkeserít,hogy nem tudom. Van még remény? Mit tegyek? Köszönöm válaszát! Tina

        Dr. Balogh Andrea válasza a anyatej témában

        Kedves Kérdező! Ne adja fel, azt javaslom tegye minél gyakrabban mellre a babát, mert a mellben az anyatej akkor termelődik, ha inger éri. Biztosan keserves lesz eleinte, de ne adja fel. Minél többet kerül mellre a baba és próbál meg szopcsizni annál több tej fog termelődni. Próbálja meg az Urtica Urens nevű homeopátiás készítményt 5 CH hígításban naponta 2-3x5 golyóval, ez a tejtermelődést elő tudja segíteni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 22., 09:41; Megválaszolva: 2010. december 23., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés