Anyatejes sárgaság?

Kisfiam 2 és fél hónapos. CSináltak egy labort, de csak január 25-én kell visszemenni kontrollra... viszont nyugtalanít a labor eredmény, kérem írja meg anyatejes sárgaságnál előfordulhatnak e ezek az értékek, vagy pedig máj funkciós, vagy egyéb zavar állhat e a háttérben? A baba egyébként kitűnően fejlődik, labor: BITO: 74, 7 BIKO: 6, 1 GOT: 40, GPT: 21, GGT: 42, ALP: 685, FE: 7, 8 Köszönöm válaszát előre is, BÚÉK. Szabadodné H. Gabriella.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza anyatej témában

Kedves Gabriella!

A kicsi bilirubin illetve GGT értékeit magasnak tartom. Ez lehet enyhe vírusfertőzés következménye is, de lehet epeelfolyási zavar, így azt javaslom mihamarabb keressék fel háziorvosukat.

Kérdés: 2010. december 31., 11:26; Megválaszolva: 2011. január 11., 14:16
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek