Tejtermelődés

Tisztelt Dr....! Kislányom 4 éves.1, 5 éves koráig szoptattam. De nyomásra még mindig van egy pár csepp tejem.Betegnek nem érzem magam.Prolaktin vérvételen most voltam (várom az eredményt) . Kérdésem: az intenzív szexuális életünk (férjemmel) nem járulhat hozzá a tejtermelődéhez? Válaszát köszönm! A.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza anyatej témában

Kedves Hölgyem!

Az, h a mellett a szoptatás után is folyamatos fizikai stimulus éri, okozhatja azt, hogy megmarad a tejtermelődés, ugyanis a fizikai ingert a szervezet a gyermek szopásával azonosítja.

Kérdés: 2011. április 23., 15:58; Megválaszolva: 2011. április 24., 10:58
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2