• Hpv tovább adása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Ildikó, amiatt írok önnek, mert egy hete lett egy kinövés a nemi szervemen, és internet alapján szemöcs vagy hpv. A kérdésem az lenne, hogy sok azonos bokszerünk van tesómmal, és ő el tudja e kapni tőlem, úgy hogy felhúzza a már kimosott, de korábban általam hordott boszert? Valamint hogy ön szerint minek tűnik?

        Dr. Árki Ildikó válasza a HPV témában

        Tisztelt Kérdező! A HPV általában közvetlen bőrkontaktus útján terjed. Használati tárgyak útján való terjedésről megoszlanak a vélemények. Az elváltozást mutassa meg bőrgyógyásznak, vagy STD centrumban. Tisztelettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 17., 23:04; Megválaszolva: 2018. október 02., 11:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: