Hpv diagnosztika

Hpv 68 eredményt kaptam juniusba akkor a citologia eredményem negatív lett de aktív magok egy lezajlott gyulladást mutatnak 3 hónap múlva ismét citologia eredményem P3 LISL nagyon félek nem akarok műtétre menni kérem segítsen az orvosom nem mondott semmit csak hogy 3 hónap múlva ismét citologia vettem papilicare gélt szedek C és D vitamint Béres cseppet mit tegyek meg nem akarok műtétre menni milyen immunerősítőt szedjek

Dr. Petróczi István válasza HPV témában

Tisztelt Hölgyem, menjen másik orvoshoz, mert van ennél hatásosabb készítmény....

Olvassa el honlapomon (http://drpetroczi.hu) a HPV-ről írottakat.

Jobbulást: Petróczi dr.

Kérdés: 2022. október 12., 15:21; Megválaszolva: 2022. október 12., 15:21

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Irritált hüvely bemenet
HPV fertőzés
P3. LSIL, HPV
HPV vírus
Hpv: 18, ureaplasma pozitív