• Bőrallergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő!

        A problémám kb 2 éve  kezdődött, akkor még csak télen jelentkezett.Bőrön viszkető szúró érzés talán meleg hatására.Mostanra folyamatossá vált bármit csinálok előjön.Egész testen érződik mikor hol, hát, nyak, láb, kar, mellkas változó(sokszor mindenhol egyszerre) és őrjítően szúr és viszket egyszerre mintha milliónyi tűvel szurkálnának.Hideg hatására csillapodik.Nemtudom milehet ez, remélem önök tudnak valami támpontot adni.Próbáltam mosóport, öblítőt stb cserélni, ételeket, italokot is szűrögettem hátha valamire allergiás vagyok, de semmi sem segített.Esetleg még dohányzásra gondolok hogy attól lehet.Előre is köszönöm válaszukat.

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Sok belső és külső tényező szerepet játszhat a panasza kialakulásában.Számos külsőleg ható anyag, gyógyszer, belgyógyászati betegség lehet az oka. Mindenképp indokolt a részletes allergológiai kivizsgálás, kérjen egy beutalót háziorvosától.Az antiallergiás kezelés a vizsgálat eredményét befolyásolja, ezt a vizsgálat előtt ezért nem javaslok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-01 13:00:46; Megválaszolva: 2010. június 01., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés