• Egy hete kaptam allergia és aszthmás nehezlegzes ellen diprophos injekciót, az allergia elmúlt a nem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az diprophos injekció után egy héttel is állandó nehezlegzesem van nincsenek rohamaim de nehezen kapok levegőt néha néha kohogok szárazon. Ventolin és mifloide sem segít a helyzeten. Mi lehet a probléma még nem hatott az injekció vagy ez nem aszthma? Semmi más tunetem nincs. Háziorvos szabadságon.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a allergia, asztma témában

        Kedves Kérdező! A Diprophos injekció ma már nem tartozik az allergia korszerű terápájához, mert a szteroidnak lehetnek komoly mellékhatásai. Az asztma kezelésére sem alkalmas gyógyszer. Légzésfunkció és a tünetek alapján kell beállítani az asztma kezelését, kombinált,hosszú hatású hörgőtágító készítmény is szükséges lehet. Tüneteinek enyhítésére korszerű antihisztamin javasolt. Azt javaslom forduljon szakorvoshoz. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. augusztus 06., 12:53; Megválaszolva: 2020. augusztus 10., 07:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: