• Allergia2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Igen-igen.Nos, amíg még csak víztiszta volt a váladék, ráfoghattam egy kezdődő náthára, de a prüszkölés már gyanús volt, ám még belefért, bár én nem szoktam (meglepő)meghüléstől tüsszögni, meg ez inkább olyan prüszkölés, ha érthető a különbség.Csak amikor a prüszkölést azonnal követő szájpadviszketés is megjelent, értettem meg, hogy ez allergia lesz.Eddig csak augusztusban volt ilyen, de olvastam, hogy már februártól el  tud kezdődni az allergia szezon.Bár...szerintem nálunk mégis csak a kisállatok lesznek a ludasak ebben, igaz, korai ezt mondani, mert ugye ha jövő februárban is lesz ilyenem, akkor mégsem ők... Most mindenesetre azért még jobban odafigyelek a tisztaságukra (nagyon koszolós állatkák egyébként), meg felmérem a lakást is ebből a szempontból, aztán meglátjuk.Valószínű, hogy magánrendelésre megyek, vagy: hátha szerencsém lesz és kifogok egy ingyenes szűrőprogramot...:)

        Amúgy most még a tavaszi széllel is majd számolnom kell, arra a szemem érzékeny...:(

        Szép napokat!

        WEBBeteg szakértő válasza a allergia témában

        Kedves Kérdező!

        Remélem, sikerrel jár, de a háziorvos is biztos ad beutalót. Még most kéne elmenni, mert ha jön a szezon, sé esetleg gyógyszert szed, az értékelhetetlenné teszi a vizsgálatot. Minden jót önnek is, végre egy szép tavaszi nap!


        Halmosi Edina
        optometrista-kontaktológus Itt kérdezhet További orvosok

         Halmosi Edina

        Kérdés: 2010-03-17 10:32:16; Megválaszolva: 2010. március 17., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.