Pszichológus téma

Válás és gyermeknevelés - A pszichológus válaszol

WEBBeteg

"Válófélben vagyunk a férjemmel. Ő már alig van itthon, a közös házat már áruljuk. Hogyan lehet mindezt közölni az ötéves kisfiammal?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

"Képzelt barátja van az unokámnak!" - A pszichológus válaszol

WEBBeteg

"Az unokámról volna szó. Öt éves és néhány dolgot furcsának találok vele kapcsolatban, képzeletbeli barátja van plédául. Az apjával tartózkodó és elutasító is. Előfordul, hogy öltözködési gondjai vannak. A köldökzsinór a nyakára volt tekeredve, okozhatja ez a gondot?" - Válogatás a WEBBeteg orvos válaszol rovatának kérdéseiből.

Ujpál Zsófia pszichológus - Önéletrajz

WEBBeteg

A WEBBeteg egyik pszichológus szakértőjének, Ujpál Zsófiának szakmai bemutatkozása.

Láttam szembejönni a halált! - Krízispszichológia

Medizóna

Közúti baleset, árvíz, természeti katasztrófa, bombariasztás miatti kitelepítés: még hosszasan sorolhatnánk azokat a nehéz, gyakran sérültekkel vagy akár halálos áldozatokkal is járó helyzeteket, amikor lelki elsősegélyre is szükség van.

Ál-pszichoterapeuták és kóklerek

Független Hírügynökség

Vizsgálatot indított az ombudsman a Magyar Pszichológiai Társaság bejelentése nyomán. Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa az egészségügyi miniszter segítségét is kérte az ügyben.

Kazimir Ágnes pszichológus szakmai önéletrajza

WEBBeteg

Kazimir Ágnes pszichológus, a WEBBeteg szakértőjének szakmai önéletrajza.

Hová forduljak

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tisztelt Doktor Nő/ Úr! Kislányommal kapcsolatban szeretnék kérdezni.Okt 6-án férjem elutazott 2 hétre és lányom akkortól kezdve sokat sír. Hiányzik az apa, ez volt a válasz.Iskoláb aannyira sírt, hogy haza kellett hozni.Közben tornaórán szúrt a mel

Pszich

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Nap mint nap találkozom a pszichiáter, a pszichológus és a pszichoterepauta kifejezésekkel. Szívesen venném, ha valaki el tudná világosan magyarázni a különbségeket...Képzettség, végzettség, jogosultság és 'jogosít