Kazimir Ágnes pszichológus szakmai önéletrajza

WEBBeteg
megjelent:

Kazimir Ágnes pszichológus szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza a WEBBeteg.hu egészségportálon.

Kazimir Ágnes pszichológusPszichológusként a budapesti Eötvös Lóránt Tudományegyetemen végeztem. Munkámat 1978-ban a Gyerekklinikán kezdtem. 15 éven keresztül a bentfekvő leukémiás gyerekekkel és szüleikkel foglalkoztam.

A halál közelsége és a súlyos beteg gyerekek bölcsessége és bátorsága, szenvedése és őszinteségvágya, mindezek ellenére vagy éppen ezért sugárzóan erős életszeretetük - a szülők megsokszorozódott hite és ereje - mindörökre átalakította addigi értékrendemet. Felértékelődött az idő, az élet, a szeretet és az öröm és az őszinteség fontossága, melyeket az élet végességének tudatában sem tartunk eléggé szem előtt, csak ha megérint bennünket, hogy elveszíthetjük...

Pazaroljuk az időnket és hibás döntéseinkkel gyakran beleragadunk olyan helyzetekbe és kapcsolatokba, amelyek elveszik a boldogság és a változtatni tudás esélyét.

A Kék Madár Stúdió honlapja
Elérhetőségek, bemutatkozás

Jelenleg a Nagyerdei Gyógyászati Kft. a munkahelyem, magánrendelésem a debreceni Kék Madár Stúdióban található (Debrecen, Bem tér 14., Acusticus Halláscentrum). Tréningeket, továbbképzéseket tartok és részt veszek az ott működő Pszichoterápiás szanatórium munkájában. Pszichoterapeutaként magánrendelek, egyéni, pár és családterápiát folytatok, de a gyermek terápiákat is nagyon szeretem.

Emellett pszichológusoknak gyakorlatokat, előadásokat, továbbképzéseket tartok. Pszichoterapeuta és klinikai gyermek-szakpszichológus vagyok. Pszichodráma önismereti csoportot és orvosoknak, pszichológusoknak esetmegbeszélő Bálint-csoportot tartok. Férjem kutató-orvos, egy felnőtt színház rendező és egy kamaszodó fiam, és egy színésznőség felé tartó lányom, valamint két cicánk és egy 14 éves kutyánk van.

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.