Prolaktin téma

Prolaktin

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt Dr.Fáklya Mónika! Szeretnék Öntől kérdezni endokrinológiai téren! Második éve kezelnek mikroadenomával amire bromocriptint szedtem, de nem bírtam a mellékhatásokat így egy ideje tervben volt a gyógyszer cseréje. Év elején mellnagyíbáson

Magas Prolactin és TSH érték

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Együttesen magas a Prolactin és TSH értékem. (Prolactin: 723 mU/1, a Referencia-tartomány: 102-496;TSH: 9, 340 m1U/1, a Referencia-tartomány: 0, 380-4, 900) PRL szint PEG-után: 638 mU/1;PRL visszanyerés: 88%, a Referencia-

Prolaktin szint

Orvos valaszol - Dr. Fekete István

Tisztelt Doktor (nő)! Olyan problémával fordulok önhöz hogy: 5 évvel ezelőtt szültem egy gyermeket, 2.5 évig szoptattam, a szoptatás befejeztével sem apadt el a tejem még gyógyszeres kezeléssel sem...most fél éve elmentem nögyógyászhoz labor vizsg

Prolactin túlműködés

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt Doktornő! Lassan 2 éve szeretnénk párommal gyermeket. Skizofréniámra Risperdal Consta depo injekciót kapok 2 hetente. Más gyógyszert nem szedek. Ennek az injekciónak a mellékhatása a magas prolactin-szint, állandóan feszül a mellem emiatt

Prolaktin

Orvos valaszol - Dr. Boros Miklós

Tisztelt Főorvos Úr! Nagyon szeretném, ha válaszolna a kérdésemre: Én 7 hetes terhes vagyok. Utolsó menzeszem: 2010 október 26.Tegnap voltam uh-on és ver a kicsi szive.Tavaly volt egy vetélésem, ezt szertném most elkerülni. A 75 mg norpolacot így s

TSH és PROLACTIN kapcsolata

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

A kérdésem az lenne, ha emelkedik a TSH érték (0, 2-ről 2-re vagy 3-ra) , magával vonzza azt is, hogy a Prolaktin szint is emelkedik? A hirtelen megemelkedő prolaktin-szint okozhat mellgyulladást szoptatós anyának?

Tejcsorgás szoptatás abbahagyása után 8 hónappal

Orvos valaszol - Dr. Csuth Ágnes

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2010. január 1. óta nem szoptatok (2008. okt. 28-án született a kisfiúnk) , és még mindig van tejem. Hetente egyszer megnyomom, és még mindig jön mindkét mellemből. A menstruációs ciklusom rendben van, félidő környékén pete

Magas prolaktin szint és hajhullás

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Tisztelt Doktor Úr /Nő! Pár hónapja derült ki, hogy magas a prolaktin szintem és van egy hipofizis mikroadenomám. A nőgyógyászom a bromocriptint írta fel, amit kb. 2 hete szedek 2 X 1/2-et. Az orvos azt mondta, hogy a hosszú menstruációs ciklus eg

Prolaktinszint emelkedés férfinál

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

A prolaktinszint 341.3 (Ref.tart.: 56.0-278.4) Hosszú idejig dolgozott hormontartalmú vegyszerrel.Pár éve impotenciával küzd.Okozhatta ezt a panaszt a prolaktinszint, illetve a vegyszer,?

Prolaktin

Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika

Prolaktin szint mérésnél, reggel 8h-i eredményem 780.8 IU/ml lett, aznapi déli 12h-i pedig 166.9 IU/ml. Normál érték 102-496 IU/ml. Egyébként hypothyreosisrol kezelnek, az utolsó ellenöréskor a TSH szint 5.4 microIU/ml volt (0.25-5.00- normál érték)