• Lábfájás téma

    Több mint TestŐr
    Mindannyian lapos, apró zsírpárnákkal borított lúdtalppal születünk, a boltozatok csak óvodás korunk körül alakulnak ki.
    Több mint TestŐr
    Estére gyakran érezzük lábunkat fáradtnak, nehéznek egy fárasztó nap után. Gyakran ez a kár a visszérbetegség egyik tünete is lehet.
    WEBBeteg
    A lábfájás okai szerteágazóak lehetnek. Leginkább sérülések, ortopédiai elváltozások, idegi elváltozások, köszvény, vagy valamely betegség szövődményeként jelentkezhetnek. A megfelelő kezelés érdekében részletes kivizsgálás szükséges.
    WEBBeteg - Cs. K. fordító
    Terhes? Tudja meg, melyek azok a figyelmeztető jelek az első harmadban, melyek arra utalnak, hogy azonnali orvosi segítségre van szüksége!
    Orvos valaszol - Dr. Balogh Andrea
    Jo napot 5 eves kislanyom fajditja jobb labat van hogy mindkettot de most inkabb jobbat most derult ki par honapja hogy ludtalpas meg kiskora ota van ez hogy felsir ejszaka sokat no egyszerre de az normalis ha csak egyik lab faj lehet komolx baj...
    Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra
    Dagadt lábon egy pontban megjelent egy folyamatosan ismétlődő szúró fájdalom. Próbáltam masszírozni, de kb. 2 órája nem múlik. Jelent ez valamit?
    Orvos valaszol - Dr. Puskás Réka
    Tartósan hidegben dolgozok, egyik napról a másikra elkezdett nagyon fájnia sarkam, bokám és a lábfejem. A kérdésem az lenne hogy a hidegtől megfázhatott e a lábam?
    Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra
    Nagyon szépen köszönöm.
    Orvos valaszol - Dr. Kerekes Éva
    Üdvözlöm 6dik hete hogy hirtelen kialakulo isiaszom? volt. Nem tudtam ülni, zdibbadt fajt jobb labam a terdemig.inekciokura, fizikoterapia utan kezdek helyrejonni de jobb combom még mindig ég zsibbad, huvosebb helyen fazik, viszerek...
    Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél
    Jo napot! Kislanyom bal talpan duzzanat lathato a sarok resize a homoru-domboru hatarnal-kicsit piroshki, nem serult.Superfit, elephanten es Geox cipoi vannak-egeszsegues mozgasu, sportol-muveszi torna, uszas, torna.Oka ismeretlen szamomra.Tanacsot...
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!