Lábfájás téma

Kinőhető a lúdtalp!

Több mint TestŐr

Mindannyian lapos, apró zsírpárnákkal borított lúdtalppal születünk, a boltozatok csak óvodás korunk körül alakulnak ki.

Tapasszal a nehézláb érzés ellen!

Több mint TestŐr

Estére gyakran érezzük lábunkat fáradtnak, nehéznek egy fárasztó nap után. Gyakran ez a kár a visszérbetegség egyik tünete is lehet.

A lábfájás

WEBBeteg

A lábfájás okai szerteágazóak lehetnek. Leginkább sérülések, ortopédiai elváltozások, idegi elváltozások, köszvény, vagy valamely betegség szövődményeként jelentkezhetnek. A megfelelő kezelés érdekében részletes kivizsgálás szükséges.

Panaszok az első trimeszterben, amelyek orvosi beavatkozást igényelnek

WEBBeteg - Cs. K. fordító

Terhes? Tudja meg, melyek azok a figyelmeztető jelek az első harmadban, melyek arra utalnak, hogy azonnali orvosi segítségre van szüksége!

Labfajas

Orvos valaszol - Dr. Balogh Andrea

Jo napot 5 eves kislanyom fajditja jobb labat van hogy mindkettot de most inkabb jobbat most derult ki par honapja hogy ludtalpas meg kiskora ota van ez hogy felsir ejszaka sokat no egyszerre de az normalis ha csak egyik lab faj lehet komolx baj foly

bal lábon ödéma, egy pontján fájdalom

Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra

Dagadt lábon egy pontban megjelent egy folyamatosan ismétlődő szúró fájdalom. Próbáltam masszírozni, de kb. 2 órája nem múlik. Jelent ez valamit?

lábfájás és hideg

Orvos valaszol - Dr. Puskás Réka

Tartósan hidegben dolgozok, egyik napról a másikra elkezdett nagyon fájnia sarkam, bokám és a lábfejem. A kérdésem az lenne hogy a hidegtől megfázhatott e a lábam?

Köszönöm.

Orvos valaszol - Dr. Molnár Dóra

Nagyon szépen köszönöm.

égö zsibbadas combon

Orvos valaszol - Dr. Kerekes Éva

Üdvözlöm 6dik hete hogy hirtelen kialakulo isiaszom? volt. Nem tudtam ülni, zdibbadt fajt jobb labam a terdemig.inekciokura, fizikoterapia utan kezdek helyrejonni de jobb combom még mindig ég zsibbad, huvosebb helyen fazik, viszerek kivannak, comb

Mozgasszervi

Orvos valaszol - Dr. Bogdán Aurél

Jo napot! Kislanyom bal talpan duzzanat lathato a sarok resize a homoru-domboru hatarnal-kicsit piroshki, nem serult.Superfit, elephanten es Geox cipoi vannak-egeszsegues mozgasu, sportol-muveszi torna, uszas, torna.Oka ismeretlen szamomra.Tanacsot