• Illat téma

    Több mint TestŐr
    Egy illat néha ellenállhatatlan hatással van a férfiakra, de csak akkor, ha azt egy nő igazán tudja viselni! A parfümválasztásnál nagyon fontos, hogy ne közvetlen közelről fújjuk a csuklóra, és ne dörzsöljük szét, mert így nem azt az illatot fogjuk érezni, ahogy valójában a bőrünkön érvényesül a parfüm. Ma már jó minőségű bioparfümök közül is választhatunk, melyek alapanyaga gyakran valamilyen különleges fűszer, mint például a csillagánizs vagy a tonkabab.
    Több mint TestŐr
    A legtöbb ember parfümben is azt keresi, ami valahogy róla szól, hozzá passzol és kifejezi. Az egyediség, a különlegesség épp ezért nagyon fontos. Niche parfümök, olyan illatok, amiket az illatkreátor különleges összetevőkből, legtöbbször saját élményből, emlékből vagy hangulatból inspirálódva, kis szériában készít.
    Több mint TestŐr
    Az illatválasztásnál az az elsődleges, hogy mindenki magára figyelve, magának válasszon illatot. Egy jó illat ugyanis olyan, mint az aura, és ha az maximálisan illeszkedik a személyiséghez, akkor az a mindennapi megjelenéshez is hozzátesz.
    Több mint TestŐr
    Az illatot mindig az adott személy saját személyiségéhez kell kiválasztani. Így lehet csak tökéletesen passzoló az egyéniséghez. A sztárok által kreált illatokat sokan kedvelik, így az illat által bárki azonosulhat a sztár egyéniségével. Ennek a trendnek már Magyarországon is egyre nagyobb divatja van.
    MTI
    Az korai szűrését segítheti, hogy nem tesznek különbséget a szagok és az illatok között - állapították meg az izraeli Weizmann Intézetben.
    MTI
    Felismerik az újszülöttek azokat az aromákat, amelyeket magzati korukban még az anyai táplálék közvetítésével fedeztek fel a méhen belül - idézte francia kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása.
    Független Hírügynökség
    Svájci tudósok szerint a szájban lévő baktériumok játszanak szerepet abban, hogy bizonyos ételeket ízletesnek érzünk. Ezek a baktériumok illatokat állítanak elő az étel illatmentes alkotóelemeiből, így segítve elő a zöldségek és gyümölcsök teljes élvezetét.
    Orvos valaszol - Dr. Bodnár Edina
    Jo napot acs karoly vagyok nekem olyan gondom va dolgoztam gyartya gyarban majdnem egy evet gyertyakat ontotunk es kad mellet napi 12 oraban es majd egy ev alatt az illat bele ivodott borombe izadaskor erzem parafin szagot boromon rendesen hiaba...