Mi számít gyulladásgátló étrendnek?

Szerző: Több mint TestŐr

Az ecet, az olajos magvak, a gyógygombák, a halhús, a zöldségek, a gyümölcsök fogyasztása jelentős mértékben csökkenti a szervezetben a gyulladásos folyamatokat. A gyulladásgátló étrenddel számos civilizációs betegség elkerülhető, ilyen például a cukorbetegség is.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Rákkutatás Rákkutatás

Nemcsak az érintett szervre, hanem a genetikai célpontra kell fókuszálni.

Koronavírus - Szlávik: a lehető...

A koronavírus elleni vakcinák megjelenése után a lehető leggyorsabban kell beoltani a lakosságot, amihez célszerű oltópontokat felállítani - mondta...

11 egyszerű tanács a rák...

Az alábbiakban közöljük a 10 legfontosabb teendőt, melyet az Amerikai Dietetikusok Szövetsége tett közzé chicagói konferenciáján. Bár a legtöbb...

Ételek, amik fiatalosan tartanak

Az alábbiakban felsorolt ételek és italok segítenek a szervezetnek megbirkózni az öregedés által jelentkező problémákkal. Építse be ezen ételeket...

Húsfogyasztás: csak mértékkel

A hús alapvető emberi élelmiszer. Soha nem volt olyan olcsó, és soha nem fogyasztották olyan nagy mennyiségben, mint napjainkban. A húsfogyasztás az...

Melyek a legegészségesebb...

Gondolná, hogy a sör rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz? Tudta, hogy a marhahús egészségünk egyik kulcsa lehet? Az egészséges életmód...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.