Szülésre felkészítő előadások segítik a kismamákat a Születés hete keretében

MTI
megjelent:

A Születés hete programsorozat keretében Novák Julianna dúla és Hoppál Bori testtudatoktató interaktív előadásain a szüléssel kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak válaszokat a kismamák a Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központban, hol az előadások mellett filmvetítéseken és beszélgetéseken is részt vehetnek az érdeklődők.

Gyereket nem magunknak szülünk

Arra mindenki viszonylag hamar rájön, hogy hiába a sok szakirodalom, könyvből nem lehet gyereket nevelni. Minél több előfeltevéssel indulunk, annál nagyobb csalódások érnek. A nevelés alapelvei>>

Szülj szíved szerint címmel hétfőn 10 órától Hoppál Bori testtudatoktató interaktív módon mutatja be, milyen lenne az ideális fogantatás és várandósság, a holisztikus szemléletű várandósság-kísérés, a természetes, háborítatlan szülés. Az előadás nem titkolt célja felébreszteni a szüléssel kapcsolatos tudatosságot és azokat az ösztönöket, amely a nőket képessé teszi arra, hogy megfelelő segítséggel természetes módon adhassanak életet gyermekeiknek - fogalmaz a szervezők közleménye.

Novák Julianna dúla Ki lakik odabent? című előadása május 10-én 10 órától a különféle testi és lelki változások jobb megértésében, a baba szükségleteire történő ráhangolódásban, a természetes szülés útjában álló esetleges akadályok leküzdésében, a kompetens szülővé válásban ad segítséget.

A Cserf-S Családi Erőforrás Segítő Központ anyák napján induló, egy héten át zajló eseménysorozattal csatlakozott a Születés hete programjaihoz. Az érdeklődők a szervezet székházában részt vehetnek filmvetítéseken, előadásokon, jogi tanácsadáson és beszélgetéseken is. A sorozat célja, hogy a szakemberek szélesítsék a kisbabát várók, a kisgyermekes szülők nézőpontjait és alternatív megoldásokat kínáljanak a várandósság, a szülés és a gyermeknevelés kapcsán.
(MTI)

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.