Robin Williams Parkinson-kórban szenvedett

Szerző: WEBBeteg

Robin Williams nyilvánosan felvállalta, hogy korábban szenvedélybeteg volt, azonban felesége szerint az alkoholnak nem volt köze a halálához. A színész az elmúlt időszakban depresszióval és szorongással küzdött és nemrég kezdődő Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála.

„Teljesen józan volt. Bátran küzdött a depresszióval, szorongással és a kezdődő Parkinson-kórral is, amiről még a nyilvánosság előtt nem szeretett volna beszélni”– mondta Robin Williams felesége, Susan Schneder. Reményeim szerint Robin tragikus halála erőt ad másoknak ahhoz, hogy megkeressék a törődést és a támogatást, és megküzdjenek saját csatájukkal – folytatta.

Williamst hétfő reggel találták holtan kaliforniai otthonában. A rendőrök szerint a 63 éves színész felakasztotta magát.

Robin nagyon sok időt töltött azzal, hogy segítsen másoknak. Függetlenül attól, hogy televízión, filmen keresztül szórakoztatott, Robin Williams nevettetni akart… Vigaszt találunk a szeretetnek és csodálatnak abban az áradatában, amely attól a milliónyi embertől nyilvánul meg, akik őt szerették – köszönte meg Susan.

(WEBBeteg - Forrás: variety.com)

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

A változékony időjárás hatásai A változékony időjárás hatásai

Fronthatások, nyári meleg - Minden korosztály szervezetének megterhelő.

Utazás tömegközlekedéssel Utazás tömegközlekedéssel

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

Ultrahangos kezelés a Parkinson-kóros...

Új megoldással, ultrahangos kezeléssel csökkentik a remegést a Parkinson-kórban és az esszenciális remegésben szenvedőknél. Ez az eljárás...

Parkinson-kór és szegedi bravúr

Új mélyagyi stimulációs eszközt ültettek be egy előrehaladott Parkinson-kórban szenvedő betegnek a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), a Kelet-Közép...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.