• Parkinson? De miért más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő! Én egy 39 éves férfi vagyok akit kb 10 éve kezelnek Parkinson tünetekkel. A kérdésem az lenne hogy az én esetemben a betegsége jellemző remegés egyáltalán nincs nem is volt illetve már nagyon rég még a diagnózis felállítása előtt is voltak hőhullámaim illetve a napon 10-15 percet is nehezen viselek ha a fejemet éri. Ugyancsak gondot okoz a legkisebb huzat és a hideg is. Ha sapka nélkül megyek ki pár perc után fejfájás fülzúgás és gyengyeség lesz rajtam urrá.Ezen felül nagyon nyugtalan türelmetlen tudok lenni sokszor képtelen vagyok egyhelyben ülni. Amikor elfáradok akkor pedig teljesen mozgásképtelenné válok zsibbadnak a végtagjaim. A fent emlitett tünetek ( izgágaság meleg hideg huzat intolerancia hőhullámok) már egész fiatal korom óta jelentkeztek.

        Dr. Kerekes Éva válasza a Parkinson-kór témában

        Tisztelt Érdeklődő! A panaszolt tünetek lehetnek részjelenségei a betegségének, és van ilyen típusa a Parkinson kórnak. Mivel ha jól értetten, önnél 29 évesen kezdődött a betegség, remélem, Parkinson Centrumban vizsgálták ki, mert extrem ritkán jelentkezik ez a betegség ilyen fiatal kórban. Ha kételyei vannak, forduljon egy Klinika Parkinson vagy Extrapiramidális szakrendelésére, mert ez nem olyan betegség, amit látatlanban az interneten diagnosztizálni lehet. Tünetmentességet kívánok.


        Kérdés: 2017. április 20., 11:50; Megválaszolva: 2017. április 22., 16:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Több napja tartó fejfájás. A fej közepétől a jobb oldali rész. Gyógyszerre csak enyhül nem múlik

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.