• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 16 évesen is nyaranta forróságban nehézlábérzés gyakran kialakult, de az éjszakai pihenés után mindig tünetmentes voltam. Idén tavasszal ciklusom előtt 1 héten keresztül a nagyon erős feszítő érzes és ez 5-10 napra állandósul. Most próbáltam először: Detralex, Lioton, kompressziós harisnya. ezek ellenére a tünetek minden ciklus előtt kiújulnak, nem csökkennek. Kaptam beutalót angiológiára, 3 hónap múlva mehetek. Várjak nyugodtan és tűrjek, vagy keressek fel egy magánrendelőt? Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a visszér témában

        Tisztelt Kérdező! Nem ír arról, hogy van-e látható vénás elégtelenség a lábában. Mindenképpen javaslom, hogy alkalmazza a kompressziós harisnyát. A ciklussal összefüggő lábfájdalom oka lehet, hogy szervezete vizet köt meg. Mozogjon minden nap legalább fél órát és javasolt a testsúly optimalizálása. Az angiológiai vizsgálat nem sürgető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 11., 17:26; Megválaszolva: 2011. április 14., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Édesanyám bal bokája fölött tenyérnyi pirosas barnás folt jelent meg a nyár közepén.természetesen orvosi vivzsgálatokon,ultrahang,vettünk részt,trombust nem találtak.kompressziós harisnyát visel,minden este kenem a lábát vadgesztenye...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés