• Visszér lehet??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Szeretném kikérni véleményét, a csatolt képről, melyen a jobb térdhajlatom láható. Nem fáj, nincs vele gond, évek óta ilyen, eddig csak esztétikai szempontból zavart. Ez visszér Doktornő? Ha igen, van teendő vele? Máshol nincs, csak a jobb térdhajlatomban. ( 2011-től imatinibet szedtem 7 évig, CML-re.) Válaszát előre is köszönöm! Melinda

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Melinda! Felületes kanyargós ér, ebből lehet visszér. Helyileg kenőcs jót tesz, ha romlik, gumiharisnya


        Kérdés: 2020. július 22., 21:08; Megválaszolva: 2020. július 23., 16:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: