Scleroterápia után elszineződés a bőrön

Érsebészeten4 hete végeztek a jobb combomon scletoterápiát, egy vastagabb ér volt, néhány szúrásra volt szükség, majd 6 napig fáslizva volt! Most, hogy eltelt 4hét, szerintem az egyik szúrás helyén még mindig barnás, vöröses elszineződés van és 1-2 picike hajszálér is látható. Nem fáj, nincs bedagadva. Ez felfog szívódni, vagy valami gond van vele? Normális, hogy így néz ki? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a Visszér témában

Kedves Kérdező! Ez a beavatkozás utáni állapotnak felel meg. Lassu felszívódása várható, melynek elősegítéséhez használjon fekete nadálytő krémet, kerülje a napozást, illetve kérje az érsebész tanácsát. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. június 29., 16:48; Megválaszolva: 2019. július 01., 07:12
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?