Viszér!

Tisztelt Doktor/Nő! A jobb alsó lábszáromon Aethoxysclerol th-t végeztek. A tű szúrás helyein, 2 helyen is, kemény duzzanat alakult ki.Kb 3 cm res átmérőjű. 2 alkalommal voltam ilyen injekciós kezelésen, és többet már nem is kellett mennem.a doktor még az aspirin protect tabletta szedését javasolta, és hozzám tette, hogy ő már 40 éves kora óta szedi.Jól teszem, hogy szedem? Mi tévő legyek, menjek más orvoshoz a lábammal? Mert nem hogy elmúlt, még rosszabb lett ez a viszeres lábam!

WEBBeteg Szakértő válasza visszér témában

Tisztelt Kérdező!

A felszínes vénák kezelésében alkalmazott aethoxysclerol steril gyulladást okoz, így a tapintható heg ennek a következménye. Mivel nem ismerem a szív- és érrendszeri állapotát az asirin protect szedésének értelméről nem tudok nyilatkozni. Javaslom, hogy nappal hordjon rugalmas harisnyát és végezzen visszértornát. Amennyiben a visszerek állapota romlik keressen fel érsebészeti szakrendelést.

Kérdés: 2011. április 04., 21:48 ;Megválaszolva: 2011. április 07., 08:56
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
vénák és hajszálerek védelme
Tisztelt Doktornő! Mindkét lábamon (comb és lábszár egyaránt) megjelentek apró hajszálér tágulatok, illetve kisebb értágulatok. 20-21 éves...
visszér, sport és fitoösztrogének
Tisztelt Szakértő Doktor! Azt szeretném megtudni, szedhetek e fitoösztrogén kapszulás készítményt (görögszéna, édeskömény, benedekfű...
hajszáleres láb
Kedves Doktor Úr/Nő! 19 éves lány vagyok. Mostanában észrevettem, hogy mindkét combom külső felén néhány vékony, pirosas-lilás színű, apró...
visszer fajdalma a kanikulatol
jo napot. a visszereim a labaimon a mostani kanikulaban nagyon fajnak. alig birok menni, olyan mintha ossze akarna csuklani a labam alattam nincs bennuk ero...
Lézeres visszérműtét után
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kb. két hete volt egy lézeres visszérműtétem mindkét lábamon. 1 hétig fáslit hordtam és igyekszem most is...