Visszeres láb hosszú utazáson?

Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Törökországba fogok utazni busszal. Kérdésem az lenne, hogy vegyek fel gumiharisnyát a hosszú úton vagy ne. Szivproblémám is van, volt infarktusom, de most jól vagyok, viszont a lábam nagyon visszeres és nagyon dagad. Már bánom is, hogy bejelentkeztem erre az utazásra, mert tartok attól, hogy a lábam majd nem bírja. Ha veszek fel gumiharisnyát, akkor meg pont azért lesz problémám, hogy szorítva lesz?? Nem tudom eldönteni. Ezért kérem, köszönettel a válaszát. Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a visszér témában

Tisztelt Kérdező! A jól megválasztott kompressziójú harisnya nem tud gondot okozni. Minden alkalmat használjon ki a rövid sétákra, fogyasszon bőségesen folyadékot (szénsavmentes víz). Alváshoz polcolja fel a lábát.

Kérdés: 2010. augusztus 16., 18:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 10:35
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram...
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció