• lábfej érdagadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Néhány napja nagyon sokat gyalogoltam szorosra fűzött maga s szárú cipőben. Már aznap éreztem, hogy nagyon fáj a lábfejem. Másnap reggelre az erek nagyon kidagadtak mindkét lábamon. Talán kicsit meg is "püffedt" a bal lábfejem. azóta is nagyon fáj, hiába vizes ruházom, vagy kenem be lioton géllel. Lehet az oka a hirtelen megemelkedett hőmérséklet? Vagy inkább valami más? A szedett gyógyszerek:Rabyprex és Lendin okozhatják az érdagadást? Válaszát Köszönöm: Zágoni Márta

        Dr. Csuth Ágnes válasza a visszér témában

        Kedves Márta! A vénás keringés zavara a legvalószínűbb, kenje Liotonnal, polcolja fel, vizes ruházza, ha nem javul, keresse fel a háziorvost! A szedett gyógyszerek nem valószínű, hogy okozzák a panaszt.


        Kérdés: 2012. március 02., 15:38; Megválaszolva: 2012. március 05., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: